Dierafdrukken August 23 2019

Dierafdrukken

Oh ja schat! We houden van dierenprints en we zijn niet bang om het te laten zien. Daarnaast Snake en de oh zo geliefd Leopard Prints, we willen u voorstellen aan de nieuwste favorieten op straat: Croco En Zebra.

 

Zebra's elegantie

 

Zebra Drukt Steve Madden af

Ben je een dame met klasse en een beetje brutale kant? Dan is deze print perfect voor jou! Zebra Afdrukken zijn voor de kleine details die bij uw beste basis passen. Denk aan een Zebra sjaal, a Zebra scrunchie of Zebra hakken. Of ga gewoon helemaal en meng Zebra met andere dierenafdrukken. Sneakers zijn de perfecte manier om op te vallen en wild te worden. De Antonia en Cliff: onze meest favoriete sneakers op dit moment. Maar echt ... kijk hoe cool ze zijn! Alle afdrukken samen met een dikke zool! Dat is wat we een dodelijke sneaker noemen!

Wij. Absoluut. Liefde. Hen!

 

Croco laat je gaan loco

 

Croco Drukt Steve Madden af

Croco is er altijd geweest, dat is geen nieuw nieuws. Het ding met Croco is: we ontdekken zoveel manieren om te dragen Croco Afdrukken. We gaan terug in de tijd en rock het uiterlijk opnieuw. Croco en patent zijn de soepelste partners-in-crime. Croco laat je gaan loco omdat je kunt gaan voor een stijlvolle vrouwelijke outfit of gewoon helemaal naar binnen gaat Croco Gemengd met patent voor een rock-chick look. Aandacht: we gaan terug naar de jaren 70. Bevestig uw veiligheidsgordels en Croco-omhoog! Laten we vintage gaan!


 

Leo, Leo, Leo-Pard of the Essentials-Gang

 

Leopard Print Steve Madden

Oké, je weet al waar ik het over heb. Ik heb het over Leopard Afdrukken natuurlijk! Deze print loopt zo lang door de straten en we kunnen er nog steeds niet genoeg van krijgen. Het is onderdeel geworden van onze dagelijkse outfit-bedenken. Vergeet het hele deel van er veel te sexy uitzien Leopard. Je ziet er al goed uit AF, dat weet je. Laten we het hebben over brengen Leopard Afdrukken tot een hele nieuwe manier van dragen. Nieuwe hakken voor werk? Nou, je hebt deze Leo's nodig: Mikaela. Sneakers gewoon om te pronken met je koelte? Je hebt deze zeker nodig: beweging. Enkele laarzen voor dagelijkse slijtage? Dank ons ​​later voor deze schoonheid: Justina. Wil je deze afdruk elke dag dragen? Ga er gewoon voor meid!

 

SSSSSSSNAKE-A-LICIAL

 

Snake Print Steve Madden

Je oude favoriet = Snake Prints staan ​​nog steeds in het spel! Naast de lichtere kleuren komen Anacondas nu in donkere kleuren. De nieuwe slangen zijn dit seizoen zo gebruind. Het is alsof ze een vliegtuig naar een tropisch eiland hebben genomen! Deze afdruk is perfect wanneer het wordt geëvenaard met neondetails, Nude kleuren of zelfs andere prints zoals Leopard Afdrukken.Lees meer over Snake Afdrukken in onze vorige blog.

 

Reeeeeeeeeeemix!

 

Is dit niet genoeg voor jou? We kiezen er zelfs voor om meer overdreven te gaan met alle verschillende soorten prints en kleuren. Dit wordt de beste remix die je ooit zult zien. Alle beste afdrukken samen in één schoen:Snake, Leopard, Croco EnZebra. Dat is waarschijnlijk het beste dat je ooit zou kunnen wensen!

 

Bronafbeeldingen: Pinterest